Apps

Het leuke van een iPad is natuurlijk ook dat er zoveel apps te verkrijgen zijn. Veel apps zijn gratis, dus dat is helemaal een leuke bijkomstigheid. Voor apps te installeren heb je vanzelfsprekend geen iPad abonnement nodig. Een iPad is genoeg. Je kunt het zo gek niet verzinnen of er bestaat een app voor.

Enkele handige apps die er bijvoorbeeld zijn zijn de apps van enkele televisie providers zoals Ziggo en UPC. Zij geven je namelijk de mogelijkheid om vanaf waar je ook bent je favoriete programma’s in te stellen en op te nemen. Dus mocht je een keer vergeten zijn om je programma van tevoren in te stellen, dan kun je dit dus altijd nog doen.

Eigenlijk zijn er wel apps voor iedereen, aangezien de meeste grote bedrijven wel meegaan met hun tijd en een app ontwikkelen. Als je een bedrijf hebt en je wilt dat het vuilnisbedrijf waar je bij zit je container komt legen kun je dit met 1 handeling via de app aangeven. Zoals we al zeiden, je kunt het zo gek niet bedenken. Overal is een app voor. Je kunt zoveel apps op je iPad zetten als je zelf wilt. Hou daarbij rekening met de opslagcapaciteit, al zal het niet zo’n vaart lopen.

This entry was posted in Informatie. Bookmark the permalink.