Besturingssysteem

Misschien ben je in de veronderstelling dat je per se de nieuwste iPad moet nemen, omdat daar het nieuwste besturingssysteem van Apple op is geïnstalleerd. Als dat de enige reden is waarom je de nieuwste iPad moet kopen kun je beter gewoon een oudere versie kopen. Het is namelijk zo dat telkens wanneer Apple een nieuwe versie van besturingssysteem iOs lanceert er een update voor je klaarstaat in de App Store. Het maakt dus niet uit of je nou een iPad 3, 4 of mini hebt, je kunt altijd het nieuwste besturingssysteem op je iPad installeren. De update wordt vanzelf aangegeven als deze beschikbaar is.

Het is ook belangrijk dat je wel telkens als er een update beschikbaar komt deze installeert. Het is natuurlijk niet zo dat je iPad niet meer goed functioneert als je dit niet doet, maar het is altijd beter om je iPad gewoon te laten draaien op de nieuwste versie van iOs.

Nu weet je dus dat wanneer je een iPad koopt die draait op iOs 5 je deze automatisch kunt updaten naar iOs 6 zodra je in de App Store bent geweest. Zo is je iPad gewoon weer up-to-date.

This entry was posted in Informatie. Bookmark the permalink.