Databundel

Je kunt bij een iPad abonnement kiezen uit diverse databundels. Hoe weet je nou welke databundel past bij wat jij zoekt? Dat is vrij eenvoudig. De meeste iPad abonnementen beginnen met een databundel van 500 Mb. Dit is dus bedoeld voor de mensen die zo nu en dan gebruik willen maken van mobiel internet, maar zeker niet continue. Vooral als je internet dan nog vooral gebruikt voor chatten en dergelijke zul je niet veel data verbruiken. Dan is 500 Mb geschikt voor jou.

Downloaden

Je kunt ook kiezen voor 1 of 2 Gb. Hiermee heb je al een stuk meer data dan wanneer je voor 500 Mb kiest en dat betekent dus ook dat je een gebruiker bent die niet alleen maar chat, maar ook bijvoorbeeld wel eens filmpjes op YouTube kijkt en dat soort dingen. Dat zijn namelijk zaken die wel wat data verbruiken. Chatten is dat niet. Zodra je dus dingen download of streamt zul je wel een dergelijke databundel van 1 of 2 Gb nodig hebben.

Fulltime gebruiker van het iPad abonnement

Natuurlijk zijn er ook nog de mensen die praktisch fulltime gebruik maken van mobiel internet via de iPad. In zo’n geval is een iPad abonnement met een databundel van 5 Gb of meer zeker aan te raden. 5 Gb data is ontzettend veel, maar als je ook echt heel veel en intensief gebruik maakt van mobiel internet is dit zeker niet gek om te doen.

This entry was posted in Informatie. Bookmark the permalink.