iPad voor niks

Er zijn behoorlijk wat beschikbare iPad abonnementen waarbij de iPad je helemaal niets kost. Uiteraard hebben we het hier dan over een abonnement inclusief een iPad en niet gewoon een los abonnement om aan de iPad te koppelen die je al in je bezit hebt.

Als je inderdaad dit soort abonnementen tegenkomt bij providers waarbij dus een iPad voor niks bij een abonnement zit kun je er wel zeker van zijn dat de abonnementen zelf vrij prijzig zijn en dat je elke maand toch een flink bedrag aan abonnementskosten kwijt zult zijn. Tenzij je ook echt een duur iPad abonnement nodig hebt zou je nooit een duur iPad abonnement moeten gaan afsluiten enkel om een iPad voor niets erbij te kunnen krijgen. Realiseer je namelijk goed dat je die iPad met je dure abonnementskosten na verloop van tijd heus wel hebt terug betaald.

Kijk naar het juiste iPad abonnement

Je zou eigenlijk niet eens moeten kijken naar wat je voor de iPad los moet gaan betalen, want dat is irrelevant aan het feit dat je gewoon een goed abonnement moet hebben. Het abonnement is hetgeen dat moet kloppen, aangezien je hier toch minimaal 1 jaar aan vast zal zitten en soms zelfs 2 jaar. Natuurlijk is een iPad voor niets krijgen leuk, maar je moet je afvragen in hoeverre je deze ook echt voor niets krijgt als je bijvoorbeeld voor 2 jaar lang 50 euro per maand aan abonnementskosten moet betalen.

This entry was posted in Informatie. Bookmark the permalink.