Safari

Als je al een iPad in je bezit hebt of hebt gehad, dan weet je dat de iPad standaard gebruik maakt van de browser Safari. Dit is de browser van Apple. Toch is het zo dat nog lang niet alle websites op het internet zijn geoptimaliseerd voor deze browser. Maar heb je dan de keuze om van browser te wisselen of zit je gewoon vast aan Safari en heb je pech als je een andere browser wilt gebruiken?

Voor de mensen die niet zo’n fan zijn van Safari hebben we goed nieuws, want het is wel degelijk mogelijk om browsers als Firefox of Internet Explorer te installeren op je iPad. Helaas is het wel zo dat dit geld kost. Het is dus maar net hoe graag je van browser wilt wisselen of je het het geld waard vindt om te kopen.

Hoe installeer je een andere browser op je iPad?

Dat is heel eenvoudig. Je gaat namelijk gewoon naar de Apple Store en zoekt daar naar de browser die je wilt installeren. Als je hem vervolgens hebt gevonden kun je hem dus kopen en vervolgens installeren. Zo kun je toch gebruik maken van je favoriete browser als je niet tevreden bent over Safari.

This entry was posted in Informatie. Bookmark the permalink.