Spelletjes

Natuurlijk zul je als je een iPad bezit ook wel eens spelletjes gaan spelen. Zoals we al hebben besproken in het artikel over de databundels moet je er rekening mee houden dat wanneer je veel spelletjes speelt over internet je een grotere databundel nodig zult hebben.

Spelletjes als bijvoorbeeld Wordfeud zijn erg leuk om te spelen, maar je zult merken dat ze er ook wel wat data doorheen jagen. Het is dus belangrijk dat je hier al rekening mee houdt voordat je een iPad met abonnement gaat afsluiten. Gewoon spelletjes spelen op de iPad zonder dat er internet aan te pas komt kost vanzelfsprekend geen data.

Hoeveel data een spelletje exact verbruikt verschilt per spelletje, maar de data zal in elk geval op deze manier een stuk sneller gaan dan wanneer je alleen maar gebruik maakt van een chatprogramma. Je kunt natuurlijk altijd nog je iPad abonnement up- of downgraden, maar het is zeker niet onverstandig om van tevoren even na te denken over de precieze doeleinden waarvoor je de iPad, en dan vooral het mobiele internet, wilt gebruiken.

This entry was posted in Informatie. Bookmark the permalink.